upt positive tapi

Xtau nak rasa apa. Semalam dah lewat 42 hari period. Bulan sebelumnya 53 hari lewat,tapi result negative kemudian period. Sebelum2 ni period on time je.Bulan ni lewat 42 hari. Semalam try test,positive,ttbe pagi ni,lepas subuh rasa basah,nampak mcm darah. Then pakai je pad mcm biasa. Lpas beberapa jam tgh ada darah lagi. Try test upt lagi sekali. Negative?. Nasib semlm xbgtu husband lgi. Sedih. Sedih sgt2. 6 bulan dah try. Xdpt lagi.

upt positive tapi
8 Balas

Tabah sis. Mungkin sis cuba teknik lain seperti lapik punggung dengan bantal agar air mani suami x keluar dari Miss V. Mungkin ini dapat membantu. Sis juga jangan cuci Miss V sejurus selepas bersama suami agar kandungan air mani suami turut terkeluar bersama air kencing.

4y ago

Insyaallah bekesan. Biar 10minit. Lpas tu bru basuh

Upt samar2 lg. Cek upt pg lpas bgun tido ,air kncing yg tgh2. Ada jgk trun darah tp pregnant. Ada jgak yg bila nk period upt positive. Tp utk kpastian...boleh try upt lg . Sya pregnant tp trun darah jgak..risko gugur.. Darah awak byk ka?

Sabar sis ya. Kalau boleh, jgn stress jgk. Elakkan. Susah jgk nk lekat kalo stress. Yg penting jaga mkn ..bykkan sayur n buah. InshaAllah ada rezeki utk sis nnti

sabar sis.. 6 bln masih br lg.. sy tgg dkt 4 thn br dpt pregnant.. skang br msk 32wk1d

Cuba bersama dengan suami time subuh sis..masa tu time subur suami..insyaAllah..

Sabar ye...aturan Allah tu adalah yg Terbaikk.

Sabar sis, Allah bagi rezeki tepat pada masanya nnti ☺

Sy doakan impian tercapai tahun ni.. amiin.

4y ago

Amiiinn. Terima kasih.