Semoga d permudahkan urusan besalin x lama lagi😍

21 Balas

aamiin semoga Allah SWT permudahkan segala urusan kita melahirkn slmt ibu dan anak trmsk la sy yg sedang tngu hari bersalin slmt sy dan anak sy aamiin

Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Mommy² Semua Yg Bakal Melahirkan Bulan Nihh .. aaminn~

inshaallah amin sy 2hari lgi tanda2 blum ada baby syok begerak je dlm

date kita sama.. semoga dipermudahkn urusan kita dan momy² semua

moga Allah.permudahkan urusan ibu2 smua melahirkan kn nnti aminn

semoga dipermudahkan proses bersalin sis n bby..amin...

Semoga dipermudahkn proses bersalin sis n baby🤲

Smoga d permudahkan sgalanya aamiin 🤲🤲

semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis

aammiinn semoga sis bersalin dengan selamat