3rd Trimester😍

Xsabar nk jumpa my hunny bunny baby💜 last friday gi buat 5D scan & Gender Scan.. baby xnk tunjuk full face & gender lg🥺🥺🥺 mlm td sampai termimpi2 dpt baby girl mata biru mcm mermaid🤭 but alhamdullilah masa buat scan, baby sihat, bonda pun sihat.. doc kata insyaallah dpt bersalin normal sbb kepala baby dh kat bwh & uri x menghalang laluan baby keluar🥰

1 Balas

Moga mommy dan baby sihat. Dipermudah urusan kehamilan nanti