Nk tnye. Sya bg baby minum susu bdn dan formula.. Sbb kurang susu. Tapi skrng bby nk susu bdn je

Xnk minum susu formula.. Tapi susu bdn sya kurang. Nk buat mcm mne ye.. Baby baru j e 4 bulan

1 Balas

Bagus baby nak susu badan. Awak kena kerap susukan bayi, lagi kerap awak susukan, lagi banyak susu badan terhasil. sejam, 2 jam atau 3jam sekali susukan. Kalau baby tidur, awak pamkan susu tu. Memang penat awalnya. bila dah biasa, awak happy, baby pun happy. Saya cadangkan awak follow IG Noorfazila bt Abdul Rahman. Banyak ilmu penyusuan dikongsikan.

2y ago

🌻