cerai susu badan

xlama lagi nak kerja xdpt nak fully bf sbb kat tmpt kerja xda tmpt.boleh pam susu...saya ingat nak bg anak susu botol...mums ada recommendation x mcm mn nak.cerai susu n susu botol.apa yg jimat n bagus?

1 Balas

Lau nk cerai susu sebaiknya bt 2 minggu sblm kje mksdnya kna start pelan2 la sbb lau tiba2 brhnti nti baby tak berpa nk susu da.. Beli susu ikut kemampuan la n tgok susu tu sesuai tak dgn baby sbb Ada baby yg allergic dgn susu formula ni