Susu badan dan formula

Nak tny ade x ibu2 yg bg formula dekat taska tp balik df anak.. mcm mane tu ye.. kt tmpt kerja pam bpe kali n bila bg susu tu kt anak?

2 Balas

Saya start bagi anak FM masa 6 bulan sebab supply kurang (stress kerja). Saya bekalkan EBM dan FM as backup sebab stock EBM tak cukup. Kat tempat kerja saya pump every 2-3 hours. So hasil EBM tu akan jadi stock anak kat pengasuh waktu siang. Malam hari dan hari saya cuti, fully DF.

3mo ago

ohhh paham2 tq share sis.. boleh jadi rujukan