TAK ADA SAKIT

Xada tanda lg? 5 ary je lg nk pergi srah diri .risau plak d buatnya tmbh plak musim pkp dh la suami xbleh tman d lb mhupn d wad ? *ank 1st 2kli msuk ubat/i ketuban kurang arap² yg ni d permudahkan urusan amin?

TAK ADA SAKIT
23 Balas

Saya pun hari ni genap 40w..doc bagi masa 6 hari lagi..klau x tggu plan doc mcm mana...risau jugak..jalan dh bnyak..buat aktiviti mcm2..cuma sakit bhagian bawah je...tanda2 bsalin masih xde...harap kita dpermudahkan ye sis

Pengalaman sy 1st 2nd gurl mmg xda tanda langsung sis..sakit sgt pun x...39w6d doc check dh 8cm😅yg 3rd boy 39w6d ada tanda lendir & darah sikit🙋🏻‍♀️pecah ketuban trus baby keluar🥰

Semoga dipermudahkan sis..saya pon x lama lg kene serah diri..tanda2 nak bersalin xde lg😅agaknya baby seronok dduk dalam perut mama dia😅😅

Sama dgn saya, due date 12.7, sabtu ni serah diri kalau tak ada tanda lagi. Semoga semua kita2 ni dipermudahkan urusan utk beranak.

Anak 1st jgk...Due 17/7 tak ada keluar tanda lagi...18 checkup kalau still x bsalin...minta2 la bsalin sebelum due date...😊

Saya pun sama. Tinggal 6 hari lagi due date. Tapi belum ada tanda nak bersalin..

Saya ank ke dua due 18/7 semoga same ii di permudahkan ☺️

4y ago

Huhuhuhu

Semoga dipermudahkan segala urusan sis..Aamiinn..

Sama la..sy serah diri 17/7 ni😁...semoga kita semua dipermudahkan

Semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin