hi mom nk tanya susu formula apa yang sesuai untuk bayi 1 bulan 4 hari dah tukar 3 jenama susu tpi

x de yang sesuai . ayik sembeli je skrng sembeli kembung dgn berkahak kasian tengok babby pun telan susu x lallu sebab bnyak kahak perut pun kembung

1 Balas

sis kne tukar jenis susu bkn brand.. sis kne cri susu yg molekul lactose da diproses mjd kecil utk pnghadaman bayi.. contoh susu yg ade HA mcm Nan Ha, Frisolac gentlease.. klu x ok, cri susu yg lactose free or soy based mcm Nan Free lactose, Duprosoy