❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

jawapan nye (A) done semuanye instaram :Kinnot_co 2 way stroller Samu Giken menambat hati saya, Sesuai untuk anak manja yang tengah lasak meneroka dunianya, Kadang kala ibu ayah penat melayan karenahnya, Letak dalam stroller boleh berjalan lama, Hilang penat mengejarnya kemana-mana, 2way stroller yang unik banyak fungsinya, Anak selesa tidur didalamnya, Kukuh dan terjamin kualitinya, Mudah disimpan dan dibawa kemana saja, Memang menjadi stroller idaman saya, Semoga ada rezeki saya memilikinya.

Jawapannya : A Saya bru lepas gugur jadi. Saya buat untuk adik saya. Jika ini rezeki untuknya alhamdulillah. Saya nak terbaik untuk adik saya. Hnya mnjganya biarpun jauh. Saya harap saya dapat memberi kepadanya selepas dia melahirkan. Anak ny ada cucu sulung kepada mak abah kami dan harap dapat mnyeri keluarga kmi sekeluarga. Dengan adanya dia, kami boleh memgembirakan hati mak abah kami. Semoga allah menjaga mu adikku. Aamiin. Semoga ada rezeki untukmu adikku. Muah love you.

Jawapan: A 🥳😍😘🥰😍🥳 Done Follow My IG: mohdfirdaus_amin 1. PRODUK - Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating 2. MODEL: - XFLIP-360 Stroller TERBAIK untuk bayi berumur 0-36 bulan. Stroller yang mudah dilipat dan sesuai untuk dibawa kemana sahaja. PALING PENTING... ANAK SELESA, IBU AYAH GEMBIRA.. Semoga ibu2 khususnya warga theasianparent selamat melahirkan baby masing2 & dikurniakan baby yg sihat sempurna sifatnya. TQ ❤️

Jawapan adalah : A 💯 Done follow ig theasianparent & samu giken 🫶🏻 Selalu ikuti peraduan yang ada 🥰 Semoga ada rezeki untuk anak pertama saya untuk menggunakan 2 way stroller dari samu giken 🥰 Tidak lupa juga terima kasih kepada aplikasi theasianparent ini kerana banyak membantu dan membimbing saya berkenaan peranan keibuan, perkembangan bayi serta soalan yang membuat saya tertanya-tanya. 👍🏻 Love theasianparent so much 🤍 😘!

Jawapan yang tepat adalah A. Terima kasih theasianparent dan samu giken atas peluang ini. Saya amat menyukai aplikasi theasianparent ini sebab memudahkan saya untuk melihat perkembangan bayi saya dan terdapat jugak info-info yang berguna sepanjang kehamilan terutama first mom macam saya ni. Setiap kali saya rindu baby saya, saya pasti buka aplikasi theasianparent. Terima kasih theaisanparent. Moga ada rezeki saya dan baby.

Saya pilih A sebagai jawapan untuk soalan yang diberikan. Saya mempunyai anak perempuan yang comel berusia 5 bulan lebih dan pada waktu yang sama saya sedang mengandung baby 2 bulan. Semoga ada rezeki untuk kedua-dua anak saya. Samu Giken antara brand yang kegemaran saya. Baru ni pun saya beli baby food processor jenama Samu Giken. Semoga stroller ini pun inshaAllah jadi milik anak anak saya nanti. Terima kasih

JAWAPAN: A ❤️ Done all steps ✅ IG: farahnizam Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller ni bagi memudahkan urusan seharian saya terutamanya apabila keluar berdua dengan anak sebab tiada stroller lagi. Terima kasih TheAsianParent & Samu Giken atas kesudian mengadakan pertandingan ni. semoga terus maju jaya di masa akan datang 💙✨ May 2024 bring happiness & success to all of us 🤲🏻🥳

jawapan - A semoga ada rezki utk bby sy now 2 month .. 2 way stroller Samu Giken menambat hati saya,ia juga sesuai untuk si manja yang tengah lasak meneroka dunianya, 2way stroller yang unik banyak fungsinya, bayi akan selesa tidur di dalamnya , kukuh dan terjamin kualitinya , mudah di simpan dan dibawa kemana sahaja , memang menjadi stroller idaman saya , semoga ada rezki saya dan baby untuk memilikinya ..

Jawapan saya ialah A Aplikasi the Asianparent ini sangat berguna untuk the first mom atau mummy ii yg dah ad anak.. aplikasi ini bnyak memberi informasi ii yg berguna dan pengetahuan yg bermanfaat.. saya suka mnggunakan aplikasi ini jika saya mahu mngetahuan sesuatu maklumat seperti permakanan yg sesuai semasa mngandung ataupon makanan yg boleh dimakan ketika berpantang..

jawapan:A Done follow samugiken dan theasianparents semoga ada rezeki kami anak2.. InshaAllah.. ad stroller ni dapat memudahkan sy bawak anak sy yg paling kecil umur 1tahun.yang terlalu aktif kadang2 terlepas pandang jauh pergi nye..tkut kalau nak lepas dekat org ramai..sy berharap sangat kalau dapat stroller ny dapat mudahkan untuk letak anak sy.. InshaAllah ☺️