❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Jawapan A. Instagram saya: @syhrfth Semoga ada rezeki baby amin amin ya rabbal alamin. Already followed both pages on Instagram.

Jawapan adalah A Ig : eypayeap Done follow ✅ Moga ada rezeki untuk anak. Belum ada kesempatan untuk belikan stroller untuk anak

Jawapan saya: A @_artrah (instagram) Done follow✅ Moga ada rezeki untuk anak saya🤲🏻 terima kasih theAsiaparent 🫶🏻

Jawapan: A Done follow: theasianparent_my Samugiken Ig acc saya: frhazln_ Semoga ada rezeki utk ank ibu 🤍👶🏻 amin ✨

Jawapan - A Semoga dimurahkan rezeki untuk memenangi hadiah stroller ini. Love asian parent & samugiken ! Ig : surpbouquet

jawapan : A. done ikut segala step yg dprlukan. Semoga saya antara org brtuah untuk dptkan Stroller dri Samu giken❤️ amin

🌼 Jawapan : A 🌸 [IG : misssitihawa02] Moga ada rezeki si baby comel, Muhammad Ammar bin Muhammad Iman. Aamiin. 💕

The answer is : A Done follow @theasianparent_my & @samugiken Semoga ada rezeki saya dan baby next month 🤲🏻🤲🏻

JAWAPAN PALING TEPAT : A CANTINYAA STROLLER NI SEMOGA REZEKI ANAK SAYA 🤲🏻 DONE FOLLOW SAMUGIKEN & THE ASIAN PARENT

Done follow…. Jawapan A… Semoga ada rezeki kami sekeluarga… Menggantikan stroller abang yg lama untuk anak ke3 kami…