❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

Jawapannya A. Saya memang suka produk dari samu giken. Harga berpatutan tapi kualiti setanding dengan jenama yang mahal. ❤️❤️❤️

Jawapan adalah A 😍 kali kedua join contest stroller dr TAP ft samu giken ni.. semoga kali ni rezeki memyebelahi mommy Aleena & Aura 🥰

Jawapannya : A Terima kasih kerana memberi kami para ibu ibu untuk joined contest ini 🥰 InsyaAllah kalau ada rezeki untuk anak sy 🥰

Done follow…. Jawapan saya : A… Semoga ada rezeki kami sekeluarga… Menggantikan stroller Kakaknya yg lama untuk anak ke4 kami…🥰

Jawapan adalah A 😍 kali kedua join contest stroller dr samu giken ni.. semoga kali ni rezeki memyebelahi mommy Aleena & Aura 🤲🏻

Jawapan ialah A . Done follow Instagram . Moga ada rezeki baby saya yang baru lahir ☺️, insyaAllah amin 🤲🏼 ig: @winniemastura

Jawapan - A theasianparent_my - done follow Samugiken - done follow Ig: shafiqa_atiqa Semoga baby saya Ameera Alisha ada rezeki menang

Jawapannya A IG :@nurmarlissa Done follow: @theasianparents_my @samugiken semoga ada rezeki baby muhammad raees hakeem bin jefferi.🥰

Jawapan: A 😍 ✨✨✨✨✨ Semoga ada rezeki menang stroller Samu Giken untuk anak kedua yang bakal lahir tak lama lagi 👶🍼✨

Jawapan A tanpa ragu-ragu lagi. Done juga follow ig The Asian Parent dan Samu Giken. Moga ada rezeki untuk anak sulung saya ini ❤️