❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
877 Balas

jawapan : A DONE FOLLOW : ✅theasianparent_my ✅Samugiken ig insyallah semoga ad rezeki saya dan bakal ank ke3 yang akan lahir tak lama lagi selepas ank ke2 gugur tahun lalu ..Terima Kasih The AsianParent dan Samugiken❤✨

Bismillah. Jawapan saya A. Memang duk usya lama dah stroller Samu Giken Multifunction 2 Way ni. Bila ada contest laju terus saya join. Moga ada rezeki baby saya utk merasa pakai stroller ni. Doakan saya due 24 Feb ni❤️

The answer is A. IG acc: alina.rocko DONE FOLLOW ✅ theAsianParent Malaysia ✅ Samu Giken Hopefully ada rezeki to win this time. I'm a regular Samu Giken user. Quality barang super premium but yet still affordable 😍

Jawapan : A Done follow @theasianparent dan @samugiken di Instagram 🤩 Ig: @hnsyzd Semoga ada rezeki untuk saya dan baby girl saya pengguna setia brand Samu Giken dari bujang sampai dah beranak satu 😙🫶🏻🫶🏻

Jawapan adalah A Hoping 2 Way stroller Samu Giken will be my first stroller, Sebelum ini tidak pernah ada stroller untuk anak pertama. Harap ada rezeki untuk anak kedua.☺️ Done follow ig Theasianparent & Samu Giken✨

Jawapan : A Saya dah follow IG The Asian Parent dan Samu Giken @theasianparent_my @samugiken IG saya : @syarafiqahnusrah0633 Semoga ada rezeki baby saya.. Baru 1 bulan 14 hari.. Harini last day berpantang 44 hari 🥰

The answer is A..i never have a stroller for my child cause of money😅..now im pregnant for 3rd baby..hopefully Rezeki baby..Terima Kasih Samu Giken Ig : 4yunis4 Done follow ig theasiaparent & samu giken official 😍

Jawapan Saya (A) Sebagai new mom product Samu Giken banyak membantu saya menguruskan anak dan memudahkan urusan saya untuk menguruskan segala hal berkaitan anak saya. terima kasih Samu Giken memudahkan mak2 😍😍🥰

Bayangan yang tepat - A Dah follow ig theasianparent & samugiken ✅ Ini merupakan peraduan pertama yang saya ikut. Semoga ada rezeki 2 way stroller dari samugiken utk baby sulung saya dalam perut nii. Aaminn 🤲🏻

Jawapan adalah A 😍 kali kedua join contest stroller dr samu giken ni.. semoga kali ni rezeki menyebelahi mommy Aleena & Aura 🤲🏻 boleh lah adik duk dalam stroller 360 while kakak berlari lari ditaman 🤭🙈