❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Balas

Jawapan: C (3) Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Full -Cover Canopy boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu: Sitting Mode - Boleh dilaraskan dalam 2 (kedudukan biasa & kedudukan dalam 45 degree) Lying Mode - Boleh dilaraskan 1 (full 170 degree seat laydown) Instagram: @lin_m.uddin Semoga ada rezeki buat anak saya -Hakim Lutfi- 🤲🏻

Jawapan saya adalah 👇 C ) 3 Samu Giken Multifunction 2 way stroller menawarkan ciri "Full Cover Canopy" yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. ✅️ 95° (duduk) ✅️ 130° (separa duduk) ✅️ 175° (baring) Done follow di IG. IG saya : stefaniers01 Semoga ada rezeki untuk baby saya memenangi peraduan ini ☺️

Jawapan saya adalah : C.3 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri ‘Full-Cover Canopy’ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. The full-cover canopy with an 88cm arc length, offers 3-position adjustment, and can be quickly released. Done follow @theAsianparent Malaysia dan @Samu Giken di instagram

🐥 🍼 my answer is 🍼🐥 C. 3 Features – The chair rotates 360 degrees for 2 ways – Large seat compartment with higher backrest to help baby sit comfortably – The chassis is made of alloy and powder coated firmly and luxuriously Done follow Instagram @theAsianparent Malaysia & @Samu giken 💕 IG - mhanaeq

Jawapan saya adalah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ C ) 3 Samu Giken Multifunction 2 way stroller menawarkan ciri "Full Cover Canopy" yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. Done follow di IG IG saya : mashitah_hamid87 Semoga ada rezeki untuk anak saya Arissa Uzma memenangi peraduan ini..