❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Balas

JAWAPAN : C) 3 Bismillah jika ada rezeki utk baby ku Adnan.. Ibu nak hadiah Stroller Special ni 😍 Thanks hadir dlm hidup ibu, beri keceriaan n memecah kesunyian ibu.. I Love U dear, Adnan ❤️ Done Follow by IG @atomymaslover

Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller Menawarkan Ciri " Full-Cover Canopy " Yang Membolehkan ia Dilaraskan Sehingga (JAWAPAN_A. 2) Kedudukan ✨🤲 XELIP 360 ✨ Multifunction 2 Way Stroller Extra Safety 360° Rotating 🤗

Jawapan: C. 3 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller mempunyai ‘full-cover canopy’ yang boleh dilaraskan kepada 3 posisi kedudukan. Done follow instagram @theasianparent_my @samugiken Instagram account: @shyraradzi

Jawapan : C.3 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri ‘Full-Cover Canopy dengan panjang lekukan 88cm yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. Moga rezeki buat anakku, Aisya Hana❤️🎉

Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri “Full-Cover Canopy “ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 📌3 kedudukan. Jawapan: 📌C) 3 ✅95• (duduk) ✅130• (separa duduk) ✅175• (baring)

Jawapan saya adalah ⬇️⬇️⬇️⬇️ C) 3 Samu Giken Multifunction 2 way Stroller menawarkan ciri 'Full-Cover Canopy' yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. Done Follow di IG IG : mashitah_hamid87

Jawapan : C =3 Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 1) 95 degree 2)130 degree 3)175 degree

Jawapan adalah C. Design yang elegent, smart, slim dan sangat ergonomik untuk bayi. Semoga ada rezeki saya untuk kandungan yang pertama setelah ttc selama hampir 5 tahun. Done follow di IG IG saya: fatasyaaisha

Jawapannya: C) 3 kedudukan done follow both di ig...dah beli feeding seat untuk anak saya mmg barang samu giken ni terbaik..xpernah mengecewakan...semoga ade rezeki anak saya utk dapat stroller..♥️♥️♥️

Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri 'Full-Cover Canopy' yang membolehkan ia dilaraskan sehingga tiga kedudukan. Samu Giken memahami keperluan ibu dan bayi. Samu Giken the best!!! Jawapan: C. 3