❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Balas

❤JAWAPAN: A. 2❤ . .Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 Thankyou TheAsianparent for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨

Jawapan : C. 3 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller boleh diselaraskan sehingga 3 kedudukan. Semoga ada rezeki saya untuk baby saya yang akan lahir february 2024 ni. Done follow instagram Samu Giken & The Asian Parents. Instagram : maryamnadhirah

❤JAWAPAN: A. 2❤ . Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 Thankyou TheAsianparent for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨

❤JAWAPAN: A. 2❤ . .Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 Thankyou TheAsianparent for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨

The answers : 2 (A) *Foldable structure *First class wider seat For lying - 90 cm For sitting - 45 cm *Full cover canopy *Widened & lengthened pedals *The chair rotates 360 for 2 ways Harap ada rezeki untuk hadiah birthday anak 4/1 nanti

❤JAWAPAN: A. 2❤ . .Buah ceri kita bekukan, Rasanya rangup sedap dimakan, Like n komen sudah kulakukan, Moga hadiahnya ku dapatkan🤭🫰🏻 Thankyou TheAsianparent for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨