❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Balas

JAWAPAN : A. 2 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri 'Full-Cover Canopy' yang membolehkan ia dilaraskan sehingga _ kedudukan. Done follow ✅ Ig: bebyeykaa Semoga rezeki anak saya dan dipermudahkan urusan 🤲🏻🫰🏻 love samu giken ❤️

Answer : A.2 Samu Giken Multifunction 2 way stroller Extra Safety 360 Rotating - XFLIP-360 Designed with Dual Mode Conversion which allow to adjust for (1) Lying mode , (2) Sitting mode Note : Done follow both TheAsianparents & Samu Giken on Instagram ❤️.

Answer : A.2 Samu Giken Multifunction 2 way stroller Extra Safety 360 Rotating - XFLIP-360 Designed with Dual Mode Conversion which allow to adjust for (1) Lying mode , (2) Sitting mode Note : Done follow both TheAsianparents & Samu Giken on Instagram ❤️

❤JAWAPAN: A. 2❤ Ke Alor Setar berjalan kaki, Badan letih naik pedati, Kalau memang sudah rezeki, Hadiah pasti kan ku dapati 😍✨ Thankyou TheAsianparent for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨

Jawapan saya: C 3 Samu Giken Multifunction 2 way strollers menawarkan ciri "Full Cover Canopy" yang membolehkan ia dilaras sehingga 3 kedudukan. 1. 95° 2. 130° 3. 175° Ig: nuraqilahhamdan_ Semoga ada rezeki Muhammad Umar Atiq sempena 4 bulan ni 🤲🏻

C. 3 The Full-Cover Canopy with an 88cm arc length, Offers *3-POSITION ADJUSTMENT* and can be quickly released. Baru tahu Samu Giken ada stroller. Selalu guna barang yang lain sahaja. Harap dapat cuba product baru Samu Giken Multifunction 2 way Stroller 🥰

❤JAWAPAN: A. 2❤ . .Wahh awan pada matahari, Matahari bersinar, hujan berhenti, Mari kawan join giveaway ini, Hadiah giveaway sudah menanti😍💞 Thankyou TheAsianparent for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨