Apa Anda Buat Jika Stress Melanda?

Woot Woot! Mommies tengah buat apa weekend ni? 😬 Haih, stress ni jangan dibuat main. Min boleh naik berat badan sebab kalau stress Min AKAN MAKAN SELALU hehehe... siapa gang dengan Min? 🙋🏻‍♀️

Apa Anda Buat Jika Stress Melanda?
50 Balas

Share prob dgn partner..cerita smua pjg lebar lepas tu saya dah boleh cool down 😅

menangis sepuas² smpi tertidur sndri.....kadang² anak sulung mai peluk ciom...

Makan byk2 p mkn angin .. masuk mall xbeli pun xpa janji dpt jln🤣

Kadang update status wssp bio dia baca. Kadang mogok buat muka.

kalau saya yg stress 2 jak makan atau pn mgemas rumah.. 🤣

Shopping.. Beli barang kemas.. Makan😁🥰🥰

hibur diri sendri, sambil belagu tk jelas😅

makan dan makan yg pasti slang seli berleter

makan.. tak pun tidur...hahahahaha

Makan & scroll shopee😂😂😂