perut

Sis mcm mna nak hilgkan gastrik . Sakit sangat haaa rasa nak menangissss je termsuk harini dah 3hari tpi harini kurg skit sbb mkn ubat . Tpi tempt sakit dia hanya satu tmpt je skg perut belah kanan . Sesiapa ada info utk bg hilgkan tak rasa sakit hmm

1 Balas

Kalau hanya belah kanan, adakah ia gastric atau appendicitis? Check dulu.kalau betul gastric, Cuba makan maalox plus tablets and minum banyak air putih