Hospital of your choice

Which hospital you plan to deliver your baby? I plan to deliver at Hospital Tuanku Jaafar Seremban but then have to deliver at Hospital Melaka.

14 Balas

mana mana pun okay. banyak banyak doa dipermudahkan. me myself risau nak deliver kat hospital shah alam sebab orang selalu cakap situ sesak, but then alhamdulilah everything went smooth there for me, staff pun bagus, masa contraction pun ada dapat baring atas katil. alhamdulilah 😊

5y ago

Haaa... hospital ni ada time2 nya yg sesak kot. Alhamdulillah ada good comment pasal hosp shah alam.

hospital shah alam selalu penuh.. aritu sakit & pergi..doc suruh balik sebab baru buka 1 cm.. the next day, sakit balik..then gi hospital klang.. terus dpt admitted hospital klang even baru 1 cm buka... btw, wad baru hospital klang da buka

5y ago

yup..hehe..kalau kite ni.. xkisah la mne pun hospital..janji dpt kuar wad awal je.. hahaha

HTJ pun oke. Nurse n doc semua ok n baik. Dorang bukakan kita surah utk menenangkan hati. Tp sya dpat pngalaman sekejap shja kat LR. Pkul 930 masok LR kol 1130 tolak masok OT.

Alhamdulillah, hospital melaka best. Dapat doktor baik, nurse pun baik, senang kata semua staff dalam dewan bersalin tu baik2 belaka❤️ Insha allah, semoga dipermudahkan nanti.

5y ago

Kan.. Siap ada popom nurse/doktor bagi semangat😊 meriah betul. Habis bilik sini, bilik sebelah.

anyone yang pernah bersalin kat hospital shah alam or putrajaya ? i plan antara dua ni. tapi putrajaya kene residence putrajaya sahaja ke boleh deliver kat sana ?

5y ago

oh yekeee. shah alam better lah kot.

HTJ pun dah selesa sekarang ni. Sy pun InShaaAlah bakal bersalin kat sana nanti. bangunan baru. Bilik lebih besar dan selesa nampaknya.

5y ago

Kan. Kempunan nak bersalin kat sana. Kilang mungkin tutup. Huhuhu.

kelana jaya medical center...since anak pertama hingga 5... alhamduillah semua dipermudahkan... Dr Fatima... the best doctor....

5y ago

private... swasta... normal 3 ribu lebih... ceaser dlm 8 lebih....

I delivered my 1st baby at salam senawang specialist, Dr.Alinawati,the best doctor & supporter during labor..

1y ago

How much ya mommy the cost delivery dekat salam?

Hospital melaka alhamdulillah bagus juga. 2nd baby sister sambut. Semua nya terlatih. Bagus alhamdulillah

5y ago

Hihihi. Tau takpe. Stress tunggu turn esp bila gi klinik pakar o&g tu. 😂

Insyaallah htj deq... Dh mask ank no6 ni semua kat sana.. Alhamdulillah.. Dipermudahkan.. 😘 😘 😘

5y ago

sekarang dh ada bangunan khas tuk ibu bersalin kan kat depan tu.. dh ada bilik wad sendri..