Timing

when should we buy baby & mothers needs before labour? today, i am 21 weeks 3 days pregnancy. Is it too early to buy all the needed items for me and my baby? ?

28 Balas

kalo sy dh start beli baju baby sikit2.bila kumpul yg ckit2 tu..mak aiii..byk dh...tp still lg tgk bj baby kat online..hehehe...just ubat branak je lom cari..tak tau nk try ubat mana lagi skrg..since preggy ni yg terakhir dh..boleh tutup kilang..kalo sesapa ade cdgn tu share2 je la ye..sy bakal ceaser dlm 5mgu lagi..