What's the sweetest thing your partner has ever done for you?

27 Replies

๐ผ ๐’ฝ๐’ถ๐“‹โ„ฏ ๐“‡โ„ฏ๐’ถ๐“๐“๐“Ž โ„ฏ๐“๐“…โ„ฏ๐“‡๐’พโ„ฏ๐“ƒ๐’ธโ„ฏ๐’น ๐’ถ ๐“Œ๐’ฝโ„ด๐“โ„ฏ ๐“โ„ด๐“‰ ๐’พ๐“ƒ ๐“‚๐“Ž ๐“‡โ„ฏ๐“๐’ถ๐“‰๐’พโ„ด๐“ƒ๐“ˆ๐’ฝ๐’พ๐“…, โ„ณ๐“Ž ๐“ˆ๐“…โ„ด๐“Š๐“ˆโ„ฏ ๐“ƒโ„ฏ๐“‹โ„ฏ๐“‡ ๐’ธ๐’ถ๐“‡โ„ฏ๐’น ๐’ถ๐’ทโ„ด๐“Š๐“‰ ๐“‚โ„ฏ ๐’ถ๐“ƒ๐’น ๐ผ ๐’ถ๐“๐“Œ๐’ถ๐“Ž๐“ˆ ๐’น๐’พ๐’น โ„ฏ๐“‹โ„ฏ๐“‡๐“Ž๐“‰๐’ฝ๐’พ๐“ƒ๐‘” ๐“‰โ„ด ๐“‚๐’ถ๐“€โ„ฏ ๐’ฝโ„ฏ๐“‡ ๐’ฝ๐’ถ๐“…๐“…๐“Ž. ๐ผ ๐“‰๐“‡๐’พโ„ฏ๐’น ๐“‚๐’ถ๐“ƒ๐“Ž ๐“Œ๐’ถ๐“Ž๐“ˆ ๐“‰โ„ด ๐’ทโ„ฏ ๐“ˆ๐“Š๐“‡โ„ฏ โ„ด๐’ป ๐“‰๐’ฝโ„ฏ ๐“ˆ๐“‰๐’ถ๐“‰๐“Š๐“ˆ โ„ด๐’ป ๐“‰๐’ฝโ„ฏ ๐“‡โ„ฏ๐“๐’ถ๐“‰๐’พโ„ด๐“ƒ๐“ˆ๐’ฝ๐’พ๐“… ๐’ท๐“Š๐“‰ ๐’พ๐“‰ ๐“ƒโ„ฏ๐“‹โ„ฏ๐“‡ ๐“Œโ„ด๐“‡๐“€โ„ฏ๐’น. โ„’๐“Š๐’ธ๐“€ ๐’ปโ„ด๐“Š๐“ƒ๐’น ๐“‚โ„ฏ ๐“‰๐’ฝโ„ฏ ๐’น๐’ถ๐“Ž ๐ผ ๐“ˆ๐’ถ๐“Œ ๐’ถ ๐“…โ„ด๐“ˆ๐“‰ ๐’ถ๐’ทโ„ด๐“Š๐“‰ ๐’ฅ๐’ช๐’ฎโ„ฐ ๐’ถ๐“ƒ๐’น ๐’ฝโ„ด๐“Œ ๐’ฝโ„ฏ ๐’ฝ๐’ถ๐“ˆ ๐’ฝโ„ฏ๐“๐“…โ„ฏ๐’น ๐“โ„ด๐“‰๐“ˆ โ„ด๐’ป ๐“‚๐’ถ๐“‡๐“‡๐’พ๐’ถ๐‘”โ„ฏ๐“ˆ ๐’ถ๐“ƒ๐’น ๐“‡โ„ฏ๐“๐’ถ๐“‰๐’พโ„ด๐“ƒ๐“ˆ๐’ฝ๐’พ๐“…๐“ˆ. ๐ผ ๐“‡โ„ฏ๐’ถ๐’ธ๐’ฝโ„ฏ๐’น โ„ด๐“Š๐“‰ ๐“‰โ„ด ๐’ฝ๐’พ๐“‚ ๐’ถ๐“ƒ๐’น ๐“Š๐“ƒ๐’นโ„ฏ๐“‡ 4๐’ฝ๐“‡๐“ˆ ๐’ฝโ„ฏ ๐“…๐“‡โ„ด๐“‹๐’พ๐’นโ„ฏ๐’น ๐“‚โ„ฏ ๐“Œ๐’พ๐“‰๐’ฝ ๐’ป๐“Š๐“๐“ ๐’ถ๐’ธ๐’ธโ„ฏ๐“ˆ๐“ˆ ๐“‰โ„ด ๐’ถ๐“๐“ ๐’ฝโ„ฏ๐“‡ ๐“‰โ„ฏ๐“๐“‰๐“ˆ, ๐’ธ๐’ถ๐“๐“ ๐“โ„ด๐‘”๐“ˆ, ๐’ฒ๐’ฝ๐’ถ๐“‰๐“ˆ๐’œ๐“…๐“…, โ„ฑ๐’ถ๐’ธโ„ฏ๐’ทโ„ดโ„ด๐“€ ๐’ธโ„ด๐“ƒ๐“‹โ„ฏ๐“‡๐“ˆ๐’ถ๐“‰๐’พโ„ด๐“ƒ๐“ˆ. โ„‹โ„ฏ ๐’น๐’พ๐’น ๐’ถ๐“๐“ ๐“‰๐’ฝ๐’พ๐“ˆ ๐“Œ๐’พ๐“‰๐’ฝโ„ด๐“Š๐“‰ ๐“‡โ„ฏ๐“†๐“Šโ„ฏ๐“ˆ๐“‰๐’พ๐“ƒ๐‘” ๐’ปโ„ด๐“‡ ๐“…๐’ฝ๐“Ž๐“ˆ๐’พ๐’ธ๐’ถ๐“ ๐’ถ๐’ธ๐’ธโ„ฏ๐“ˆ๐“ˆ ๐“‰โ„ด ๐“‰๐’ฝโ„ฏ ๐“…๐’ฝโ„ด๐“ƒโ„ฏ. ๐’žโ„’๐’ช๐’ฐ๐’Ÿ๐’ขโ„ฐโ„ฐ๐’ฆ๐’ฎ๐’ด๐’ฉ๐’ž@๐’ขโ„ณ๐’œ๐ผโ„’.๐’ž๐’ชโ„ณ ๐’ฒ๐’ฝ๐’ถ๐“‰๐“ˆ๐’œ๐“…๐“…: +1 213 631- 9542