perlukan nasihat dan sokongan 😩

Weekly kg drop! dah 24 weeks 😩 setiap minggu cekup. makan pun mcm2. risau anak dlm kandungan 😭 ada tak y mcm saya 😩 due 1/5 date scan pun 9/2 nieh.. alahan pun masih ada, husb pun dah bantu mcm2 tapi still kg drop tiap minggu dari 72kg smpai 67kg turun😩😓#bantusharing

2 Balas

Sis ad gdm x? klu ad gdm, berat badan xkan naik mana... sbb kita kwal pemakanan... sy mcm tu sis... tpi scan berat bby, alhamdulillah, berat baby bertambah seiring usia dia mgikut minggu..

3y ago

tkada gdm.. ohh skrg alhamdulillah dah naik kg. tapi doakan saya normal mungkin czer sbb baby sonsang pulak uri bawah 😣dia uji sikit secound baby nieh

minum susu tak? dr ckp apa?

3y ago

minum sja. skrg scan pulak dgn pakar sbb baby sonsang.. anak secound