37 week - 1st pregnancy

Warded dah hari ni..bukaan dh 3cm..baby pun mengeras je dr pg..tp sakit contraction x kerap sgt..doakan sy di permudahkan ya semua? semoga bakal ibu² lain pun di permudahkan..aminn

37 week - 1st pregnancy
348 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan dan lahiran nanti aminn....

amin sis....moga semua dipermudahkan...dan dilindungi allah selalu

semoga dipermudahkan urusan sis sebelum n selepas bersalin..aamiin

Amin...bole sy tahu mcm mana tanda2 nk bersalin tak..sy dh 8bulan

Ya allah semoga dipermudahkan sis. Sy dh 38w 4d blm ada tanda lg

Mcm mana ye rasanya kalau baby mengeras? Sakit nye mcm mana????

Aamiin..cpt2 la proses bersalin dan moga dipermudahkan semuanya

Smg dprmudhkn sis...sy pn tgh counting dys to deliver this may

Sama la sis.sy pon 37 week dh warded kul 10 td.bukaan baru 2cm

Amin... moga dipermudahkan segala urusan ibu n bby..