37 week - 1st pregnancy

Warded dah hari ni..bukaan dh 3cm..baby pun mengeras je dr pg..tp sakit contraction x kerap sgt..doakan sy di permudahkan ya semua? semoga bakal ibu² lain pun di permudahkan..aminn

37 week - 1st pregnancy
348 Balas

Sy dah 2cm dari hari sabtu . Tanda darah pun dah ada . Tapi doc suruh balik. Klu rasa dah sakit sgt bru dtg hospital. Rasa sakit tak menentu n tak berapa kuat lagi . Tak pernah 2cm tggu berhari hari. Biasa sehari dah terus bersalin . Semoga dipermudahkan sis

Mcm mana sis tau bukaan dah buka? Maksud sya..skrg sya sama juga perut mengeras dan sakit bawah perut tapi tak kerap sangat..tak berani lagi ke hosp..apa yg sis alami sampai sis boleh rasa nak ke hosp..maaf bertanya 🙏🏻

4y ago

Yeke sis mia😂bby nak pindah umah..

Aamiin... semoga dipermudahkan segalanya.. Doakan saya jugak ye dipermudahkan segalanya hari Khamis ni kena serah diri dh sbb dh over due..40week4days mudah mudahan Allah SWT permudahkan segalanya.. Aamiin

Sy dha msuk 35 week dha kurang gerakkan baby ,perut sering mengeras dan di bahagian atas vagina ada rasa ngeri ........tapi tanda2 nak bersalin blum ada lg ....Normalkah kalau ada lendir kuar ?

3y ago

Normal kot.. sy pun mcm tu

saya pun 37week 3hari...asyik mengeras tpi takde sakit2 contraction...duk tunggu kat umah ja ni....tak sabar nya aku baby kuar....Amin...semoga sis pun dipermudahkan urusan bersalin...

Moga dipernudahkan kedua²nya aaminyra. Sakit contraction tu hnya Allah shja yg tau, 😂 rasa nak patah pinggang menahannya, serba xkena kalo baring, kena bnykkn berjalan

Semoga dipermudahkan sis .. sma la kita , sy pn 37w jgak .. ritu g klinik , nurse cek prot , dia ckp kpala bby dh msok kt saluran pelvik .. tgu msa jaaa nk kuarr ..

Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan.. Doakan sy juga yerr.. Sy pn skrg dh genap 37 weeks.. Smlm tido dh mula rse perut cramp tp xkerap sngt.. ☺️

Semoga d permudahkan..sy pun sedang menanti ari.. Klu ikut due 10/2. Tpi sbb de darah tinggi n fakto umur kne salin awl..kmungkinan mngu dpn warded

Semoga dipermudahkan...saya pun 37 week n first pregnancy... Tp masih belum ada tanda bersalin... Risaunya... Semoga puan dan bayi baik2 saja...