brown spotting

Hi.. just wanna ask, i dah lewat period 9 hari.. now dah hari ke-3 keluar brown spotting like this.. is it one of the signs of early pregnancy or it just old blood?

brown spotting
6 Balas

Pndpat sy baij sis bt trus upt.. Sbb dh lwt 9 hri tu.. Klu preggy line msti dh terang.. Bkn apa sis blh brhati2.. Klu ade pndrhan ktika preggy kne jpe doc.. Sbb dlu sy early preggy kluar drah cm sis ni la.. N doc bg sy ubt duphston cont mkn smpai 3 bln

5y ago

Aamiin.. maseh sis😭

Saya dulu pun begitu sis , tepat tarikh period saya ada mengalami sama seperti yang sis tunjukkan . spotting brown . tapi tak banyak . dan keluar cuma satu masa tu saja . lepas tu tak period² lagi. lepas lewat period 3 hari cek upt . syukur positive 😉

Mungkin darah penempelan sebab time nak lekat memang akan ada bleeding tapi org selalu confuse dgn period. Ada kawan yg lewat period tp dia berdarah camni rupanya pregnant. Boleh cuba buat upt 😀

lwat period 9 hari sama mcm sy la sis.. tp xde drh kluar lg.. cuma rasa x slesa bhgian prut je.. tngk ade sis2 lain bg cadangan buat upt, nnt kene buat la jgk ni

Buat upt sis..Sbb kdg bleh jd tnda awl hamil @ kdg mgkn darah permulaan period...klu test -ve xperlu risau tp klu +ve kna hati2

5y ago

Okay, tq.. igt nak tgu lg seminggu kot2 nak period ke kan.. kalau x period baru plan nak wat upt sis..

oh posting 2 tahun lalu naik kembali patutla saya rasa macam penah nampak😅