Aku tak sangka semua ni akan berlaku pada aku di waktu kehamilan kedua

Wanita terutama wanita hamil firasit org mcm gini mmg tk penah salah. Apa yg selama ni aku sangka mmg betul2 berlaku. Suami dah tangkap cintan dgn bdk intern dia. Cuma nya bt masa ni dia dlm keadaan in denial. Sbb dia masih tahu bnda tu salah dh cuba fix. Aku dh sedar awal lagi segala tingkah laku dia dan layanan dia yg berubah terhadap aku. Ya allah walaupun dorg belum declare pape dan walaupun tk jadi pape lagi tpi hati seorang isteri tersangat la remuk bila suami dia ada perasaan dkt pmpuan lain. Byk kali dh aku ckp dkt dia. Theres no definition women and man ca be friends. No such thing. This is what happen bila kita tk jaga gap dgn wanita lain. Setan tu byk and bertepuk tangan je. Kali ni aku penat sgt. Kami mmg tkde gaduh pape. Cuma aku tnya dia baik2 je. Aku suruh dia mengaku dan jujur kalau ade something yg di sorok dari aku. Mmg mmg ternyata ada. Dia dlm keadaan bersalah sbb tanpa dia sedar dia dh mcm nak jatuh hati dkt bdk intern tu. Lagi parah bila dia ckp dia sampai mmpi dua kali. Dlm mmpi tu dia ckp dia pegang aku dgn bdk intern tu. And in that dream we smiling each other. Korg rasa dia dh kena guna2 ke ?? Sampai tahap mmpi gitu ?? Atau dia dh tahap tangkap cintan sampai termmmpi mcm gitu ? Remuk sgt hati aku dgr walaupun bnda belum terjadi. Tambah aku dlm keadaan berbadan dua 😿😿 Buat masa skg aku diam je lepas perbincgan tu. Dia pun mengaku salah dia dan dia mtk maaf berkali2 dia ckp tlg tarik dia. Dan dia pun dh tarik handbrake sebelum berlaku something yg lagi bad 😞 ape perlu aku buat. Aku terlalu sedih. Aku tk sangka suami yg aku percaya dan setia selama ni akan berubah hati. Beri aku kata2 semangat please 😞

2 Balas

Sekarang sis berbadan dua jaga kesihatan juga diri sis, walaupun taknak fikir hal tu tpi akan terfikirkan, tapi fikirkan bayi dalam kandungan sis dan juga anak pertama sis mereka memerlukan sis, be strong, smoga Allah kurniakan kekuatan dan juga kesabaran utk sis lalui ujian ni, sis kuat sis wanita hebat 💪🏻💪🏻💪🏻