Teringin nk jadi ibu...tpi x berjaya

Walaupon baru 3 bulan kawin tpi x berjaya utk mdptkn zuriat

36 Balas

Try lepas bersama tu jangan terus ke tandas basuh apa apa, biarkan dulu and terus tidur or apa.

4y ago

Ok tq doakan saya yup Aminn

Awal lagi sis.. berhoney moon jela dulu dirumah ye. Kalau ada baby tu, ada la.

InsyaAllah, ade rezeki nnti tu sis...sy pn nk dkt setahun kahwin bru pregnant

Sabarr😂bru 3bulan enjoy duluuu awak , ada org 10thun tunggu lek ahh

sabar lah ibu...nti inshaAllah adalah tuh...tawakal dan berdoa ja

awl sgt tu ,sy dh setahun kawin pn blum ade rezeki lg nk dpt anak

inshaAllah rezeki tu ada sis, cuma cepat atau lambat je 😊

Mg ada rzki Allah bg pd sis ms akn dtg..Allahuma aamiin

in shaa allah...rezeki tu ada nanti ...sabar..

Jgn stress...lg stress lg susah nak lekat