Tempoyak apa apa je

Assalamualaikum.sye dah 13 minggu teringin sangat nk makan tempoyak tpi x brani.ade sesiape bole bgitahu x tempoyak bahaye x untuk kandungan or boleje makan xde masalah?sbb tempoyak kan dri durian tkot badan panas ke apeke tpi mmg teringin sngt cume tulah x brani

2 Balas

Boleh sis, saya tu hari makan juga, buat rasa je asal lepas ngidam 😂. Alhamdulillah okay je, mak saya cakap tempoyak boleh makan, durian jangan 😂

ambil ckit shj jgn melantak bnyk.. buat syarat ghaso ghaso jah