saiz kandungan x sama ngan size baby

Hye..ada x yg alami mslh mcm sy...tarikh period last sy da confirm ...tp sy baby 2 mgu ke belakang dr tarikh week sy skrunk..cth sy 18 weeks now tp perkembangan baby is 16 weeks...tp sy da ckp pd doc yg tarikh last period sy mmg confirm..agkyer kenapa yer...ada x yg alami mslh mcm sy

4 Balas

Sye. Bru semlm Dr terangkan. Bkn dy kate kite pny tarikh period slah cume mse subur kite xtntu. Mungkin sbb period xbrpe nk teratur sgt. Sye septt nya 11w 1d tp Dr scan size bby bru 10w..

5y ago

T.ksh yer sis.. InsyaAllah mudah2an kan smua yer baik2 je

Saya rasa normal puan... Perbezaan scan dengan size kandungan dalam 2 3 minggu berbeza...

5y ago

Tu la doc kata mgkn baby size kecik

Aah sama saya ikutkan due period kandungan 11week.tapi gi scan baru 7week..😢

5y ago

Sis lagi jauh tu beza yer

sama.. beza 2 mnggu .dr ckp normal je sbb ovulation kita lmbt

5y ago

Mgkn la kan sbb period sy mmg xteratur