Ada tak sesiapa pernah alami pengalaman gbs ketika mengandung?

Waktu awal kehamilan 1 st tri sy alami kegatalan akibat keputihan. Doc ambil sample dan bgtau sy ade gbs. Sy dpt antibiotik. Selepas pd itu masih ade keputihan tetapi gatal2 tu dah xde sampai skrg sy dah masuk 3rd tri tetapi keputihan kdg2 tu jd byk.

1 Balas

hai mommy. bila gbs mmg keputihan tu melampau sikit tapi lepas bersalin nnti akan okay semula

2y ago

efek kpd hub klamin tu mksud dy mcm mne ye? sy kputihan byk n kdng2 smpai brwarna kuning2 skit..prnh tnye doc, tp sbb kputihan tu xbrbau n xgatal. doc ckp prkara biasa. tp sy risau juga sbb kputihannye byk especially pgy.