set pantang

wajib ke kite bli set berpantang???? klau bli asing asing xbole ke

7 Balas

xperlu . klau nk beli pon beli yg daun herba tok mandian n minyak tok urut2 bdn serta minyk tok buang angin je sis . yg lain tu blom tntu guna nt mmbazir je beli . ad pil jamu pon blom tntu bole mkn klau tibe2 bby ad msala kuning . minum2 herba tu semua pon sme sbb bkn semua bby bole trime tkot mommy minum mkn bby ny perot bdn yg xslesa n dpt ap2 effect

Boleh sis..sy pun nk beli campur2..UTK luaran sy suka produk spa mcm Tanamera..kalau dalaman sy prefer ambil yg tradisional mcm Nona roguy..😊

set bpantang beli ikut kmampuan je sis x kisah set @ beli asing sama jer fungsi nye tu 😊

5y ago

Boleh ja.. Saya nk pantang kali ni dengan set berpantang shaklee.. Masa mengandung sekarang ni pn saya mkn shaklee, bagus..

Blh jew.. Ikut pada kita sbnrnye sb munkin ade dlm set berpantang tu kita x pki

Ikut bajet sis

Sy xbeli pn set2 pantang ni. Mcm xd keperluan.

Lebih baik jangan beli set.. membazir.. sebab kebanyakkan brg dalam set tu kita x guna. Lebih baik beli brg yg kita guna je..

5y ago

Btol..sy pun Tak recommend set..better beli yang basic kita guna 😊