Set pantang yang sesuai

Hi mommies, boleh syorkan tak korang guna set pantang apa masa berpantang? Kite first mom tk thu nak prepare apa masa berpantang#newmom

4 Balas

hii...kite pun first mom jugak ....tapi kak sedara saya yg suggest kan guna set berpantang mama Gojes dari isteri Dato' Aliff Syukri . ikut la mana yang best UTK awak💚

6mo ago

Ok tq awak..ade jgk naik fyp set pantang yg tuh

mcm saya . saya tak ambik set satu brand sy beli ikut mana sy nak je. higly recommend minyak herbanika amd phytonatal nona roguy.

6mo ago

Tq sis atas cadangan, nnti nak survey minyak ii tuh

sy pakai mustajab je ..ank first dulu pkai jugak param pilis bagai tpi cm tkde function

Saya tak pakai set pantang