First baby

Wajib ke kita makan omega3 time pregnant ? tadi pegi pharmacy dia suggest makan omega3 bagus untuk baby katanya. niat nak beli folid acid je 😅 skrg ni just consume folid acid biasa , tunggu habis then tukar new folid acid yg dia suggest sbb ada vit and iron semua all in macam bagus so sya ambil satu. #firstbaby #firstmom

First baby
2 Balas

sebelom buka buku sy hanya consume asid folid 5mg. sudah memadai buat ibu hamil mcm kita. selepas buka buku consume yg doctor prescribe ubat iron utk kita.

sy cuma makan ubat yg dibekalkan kk sahaja. sebelum buka buku pink, sy makan folic acid brand Blackmores.

1y ago

sama , sya pon consume brand blackmores .. skrng just makan zincofer je