First baby

Wajib ke kita makan omega3 time pregnant ? tadi pegi pharmacy dia suggest makan omega3 bagus untuk baby katanya. niat nak beli folid acid je 😅 skrg ni just consume folid acid biasa , tunggu habis then tukar new folid acid yg dia suggest sbb ada vit and iron semua all in macam bagus so sya ambil satu. #firstbaby #firstmom

First baby
2 Balas

sy cuma makan ubat yg dibekalkan kk sahaja. sebelum buka buku pink, sy makan folic acid brand Blackmores.

1y ago

sama , sya pon consume brand blackmores .. skrng just makan zincofer je