Buku Pink (26weeks)

Wajib ke bw buku pink ke mana mana kalau kte berjalan keluar utk 2 3 hari??

10 Balas

Wajib sis. Buku pink sgt penting. Sy pernah ttinggal buku kt rumah msa balik kg. Msa kt kg kena gastrik. Terpksa tahan laa. nk pg hosp/tkot kena marah dgn doc. 😅

Yes.. Wajib akk... Nurse kat KK kata Buku pink itu Mcm lesen kita skrg.. Gi mana pun kena bawa.😊

5y ago

Welcome akk

Wajib sis. Even pg keja/ berjalanana2 saya alan bawa.

Wajib. Buku pink mcm IC bile kite start mgandung 😁

5y ago

Hehe ok tq

Sy dri 12 weeks smpai skng bawak je kemana2.. Haha

5y ago

Saya tak tahu kena bawa... Masa balik raya slumber je lenggang x bawa.. Haha dr rawang ke johor.. Johor ke perak hahahaha

Wajib. Macam pasport/ic untuk bakal ibu.

Wajib sis

yup..wajib...

5y ago

Ok tq for info😊

WAJIB

Wajib

5y ago

Ok tq