Baby tendang

Wajar ke 6 bulan baby start tendang? Knp perut sy berdenyut2 nmpk cm gerak gitu

6 Balas

Baby saya active sangat tendang pantang dengar org berbual. Tadi scan dekat KK kemain dia tendang balik scanner time doctor tengah scan 🤣 doctor naik terkejut 😅

2y ago

inshaallah baby kamu juga sihat walafiat. jaga makan jaga diri ye mommy semoga urusan kamu dipermudahkan ❤️❤️❤️

6 bulan mmg da tendang. kalau smpai 6bulan baby xstart tendang, tu yg kene jmpa doktor 😅

2y ago

xpe saya bgtau je apa yg doktor ckp. hehe limit 24 minggu plg lambat rasa 1st baby tendang. kalau 24minggu xrasa, kene cek doktor. plg awal 15-20minggu

Sy 18w dah rasa dnyut,skg 6bulan bkn denyut,mnumbuk mnendang baby di dalam🤣

2y ago

comelnye

normal sis..sy dr 5 bulan lbih dh start rasa..baby first😇

2y ago

oooo ok tq infoo

normal takpe lmbat temdang asalkn ada rasa.. normal

Ya…wajar je..sy dah start rasa masa 16 weeks