Bila baby start tendang?

Hi, saya dah 20w6d pregnant. Sekarang memang dah rasa baby gerak. Tapi start berapa week ye baby mula tendang kuat? Ada siapa siapa sudi share pengalaman? #firstpregnancy

1 Balas

bergantung ats orang juga. tp saya atas 24w ke ats tu da rasa kuat..tp xya la mnta. sakit tau. hahahah terbantut nk buat keje pape kalo dorang start aktif. macam ank saya dulu elok dy statik je siku ke lutut dy. elok je tmbul kt perut tu. usap2 pon xjd pe. menahan sakit je😅 biar la dia gerak biasa2 je. pon dah ok