due 14/12/19

siapa due bulan 12 ? ada yg dah scan ke gender ke ? boy ke girl ? jom share

25 Balas

sy due 23/12 tp x scan lg sbb rsa terlalu awl. sy nk buat details scan mgkin dlm 20-28weeks mcm tu. hehe. seeloknya buat details scan juga ye mommies. semoga d permudahkn urus mommy2 semua.

Sy 15/12.. Belum scan gender lg.. Tp try test guna baking soda, berbuih thats mean baby boy.. Tp x terlalu percaya, itu sume mitos..

Sy pun due bulan 12 ,, semalam baru scan tp xboleh negok lagi,, doc suruh next month negok gender baby,, xsabarnyer 🙈🥰

sy due 5/12 , tapi baby ada masalah jntung pulak , doakan baby dlam kndungan sy kuat 😊

3y ago

semoga segalanya dipermudahkan

sya due 01.12 dah 2 kali scan mmg confirm boy,gembira sgt sbb anak sulung girl dah 16yrs

3y ago

malu² lagi baby siap kepit²....takpe nnti repeat blik scan.mna tau rezeki dpt tau gender baby hujung bulan ni😉

saya 5/12. last week scan, tp tak nampak lg. insyaAllah next 2 weeks nak scan lg. hehe.

sy nak tanya, dah rasa gerakan baby ke? sy dah 20w5d tp tak rasa lagi grkan bby.. #firstbaby

3y ago

sye first baby jugak.. tpi 17w dah rse baby gerak

Sy due 14/12.. 28hb ni 20w nak buat detail scan. Mudahan bby dalam keadaan baik.

due sy 21/12/21 dkt scan tu tp blm tahu gender lagi 🥰 ade yg sma x due?

sy due 2/12 gender dah tahu baby boy 👶🏻❤️