Mohon Sejuta Doa Buat Bidadari Tersayang

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku anak yang terhitung dari orang-orang yang soleh!” Doakan Isteri Saya Nur Hidayah Airi Binti Mohd Shahar Yang Sedang Menanti Di Dewan Bersalin Ini Di Permudahkan Segalanya Bersama Ibu Dan Anak Kami Ini. Mohon Doa Keluarga Dan Sahabat Serta Kenalan Tersayang Memaafkan Isteri Saya Sekiranya Ada Silap Salah Serta Perihal Laku Yang Nampak Mahupun Tidak Nampak Memaafkan Dan Menghalalkan Makan Minumnya.. ✨????✨

1 Balas

Amin..insya Allah dipermudahkan segala urusan

5y ago

Terima kasih sahabatku di kasihi Tuhan semoga Tuhan membalas Doa Kebaikkan utk Semua