Waspada Virus Baru, Selsema Tomato Kini Merebak!

Wabak penyakit baharu iaitu selsema tomato atau demam tomato dilaporkan menyerang kanak-kanak bawah usia lima tahun di negara India. Jom ketahui lebih lanjut tentang wabak ini: https://my.theasianparent.com/wabak-selesema-tomato Marilah kita berdoa agar wabak ini tak sampai Malaysia ya!

Waspada Virus Baru, Selsema Tomato Kini Merebak!
6 Balas

🥺Allahu mcm2 nama penyakit skrng..mg kita smua d lindunganNya..Allahuma aamiin Ya Mujib

knp nama dia tomato..bkn tomato tu khasiat ke..atau warna dia cam tomato..hehe

Mudahan Allah lindungi kita drpd marabahaya

Nauzubillahiminzalik

😶

😧