VITAMIN C

Vitamin C brand apa yg sesuai utk kanak2 umir 2 tahun yg kurang selera makan? Terima Kasih

3 Balas

Dulu sy pernah keje himalaya..ramai yg beli bonnisan sbb anak anak kurang selera makan .semua kata okay sgt.. Tapi tak igt dh rm berapa sbb dh lama berhenti keje situ..t try la tgk sane kalau berkenan🥰🥰

Appeton or scoots emulsion pn okies sis..mcm ank sy dlu doc suggestkn appeton sbb dlu dia lahir prem...

Kalau untuk tambahkan selera makan, cari multivitamin+lysine