Vitamin C

Assalammualaikum. Nk tanya vitamin apa yg sesuai untuk kanak2 umur 1tahun 8 bulan ?

2 Balas

Klu anak xde mslh kesihatan and mkn pun ok. Tak perlu lg bg supplement. Tggu 2 tahun. Anak sy senang selesma and batuk and kurang mkn ms umur 1 tahun. Br sy bg dia supplement. Alhamdulillah dh jarang sakit

Waalaikumussalam mommy. Selalu nya nurse dan doctor galakkan kanak² boleh ambil vitamin masa umur 2 tahun keatas.