Konfius tentang upt

Valid ke upt samar2 walaupun belum lewat period? Next period 5.8.2023 #firstmom

Konfius tentang upt
13 Balas

Sy dulu pn mcm sis juga. Upt samar2. Then doctor ckp jgn bersama suami dlm 3 minggu. Lps 3 minggu sy check bru nmpk 2 garis tu dengan jelas

11mo ago

Aina - doktor pesan better elakkan bersama masa awal mengandung / first trimester sebab takut rahim tak kuat ke apa tak ingat dah.. ada yang kuat ada yang lemah.. kandungan janin masih kecik lagi.. lain orang lain badan..