Valid ke kalau mcm ni...

Valid ke MCM ni .Nmpk samar2.. Baca sebelum 5 mnit. Period lagi 4 hari.. Clear blue jenis ni boleh jadi faint Line ke?atau MMG sepatutnya pekat baru dikira positif?

Valid ke kalau mcm ni...
5 Balas

kalau period belum missed lagi, better pakai yang dip and tell.. Bila period dah delayed lebih seminggu mcm tu baru worth it pakai yang mahal.. Saya pakai yang ni bila dip and tell positive ☺️

2w ago

Ok siantinsy cuba dip ntell

Valid ni sis. Sy dulu pakai clearblue yg ni gak, tapi sy test lepas 13 hari missed period. Kalau positive mmg terus naik xsampai seminit pun 😊

2w ago

mksdnya yg jenis ni sesuai missed period kot kn..ok sis..tp sis ada nmpk ke Line samar tu?

y ni mhal sket kan.. better sis Cr dip n tell..sy suke y tu arge pun murah.cube repeat lg lepas ni.sbb ada org kepekatan die lmbt sikit

2w ago

Haah sis..ni mahal .Ok..nti sy cuba dip n tell..tq sis

Valid sis. Saya pakai yang ni 4 days before period. Naik double line pekat

2w ago

insyaallah..tq sis.. tahniah juga pd sis

Sy beli yg kat watson rm5 asenya..tepat.lgpn murah n berbaloi

2w ago

Membazir yg ni kan..dh lah mhl..hehehe..