pilihan utk berpantang

utk mommy yg bakal melahirkn dan masih rungsing utk pilih tempat berpantang. sy saran kn pilih tempat dimana akn buat kita lebih tenang. pantang ni memainkn peranan penting kerana emosi ibu ketika berpantang perlu dijaga. jika stress bnyak kemungkinan akn trjadi. so ibu2 jgn trlalu stress. contoh stress sbb susu sikit . kdg2 org sekeliling ni xpham n suka Judge kdg2 fizikal ank pun boleh jd isu. so elakkn ye!

1 Balas

Betul tu sis..cari tempat berpantang yg boleh beri ketenangan contohnya rumah mak.