stress

Bahaya tak utk baby jika ibu sllu stress...org ruma suka sngt buat sya stress..

2 Balas

Hi ibu. Ibu hamil mmg tak sepatutnya rasa stress. Sy pernah baca luahan dripd seorg ibu yg ank nya lahir dgn bdn mcm lebam hitam dan anknya lahir mati, sbb ibu terlalu fokus dan stress pd kerja yg akhirnya kandungan terganggu. Ibu cuba utk hiburkan diri sndiri, sbb apa yg ibu rasa akan mempengaruhi kesihatan dan emosi kandungan. Sy doakan segala yg terbaik buat puan sekeluarga 😊

Bahaya. Boleh effect ke baby. Jgn stress stress ye sis. Banyakkan tgok video yang kelakar. Mudah mudahan kurang stress tu 😉