Bolehkah Berurut?

Utk melepas kan rasa letih. Sangat mudah rasa berangin(bloated) & cepat letih

1 Balas

kalau ikutkn x d galakkn..dan tgk juga part mana yg d urut... ttg angin tu..mmg smua ibu hamil akan mengalaminya..hngga saat melahirkan... ianya normal.. cpt letih juga ms preggy ni pn ianya normal..bg sy la..sbb sy pnh alaminya spnjng preggy..rs nk tdo je..bila waktu mlm mntk husben urutkn bdn...jika nk urut tapak kaki pn kena tgk point2 nya..xblh main urut..sbb stiap bahagian dan urat dkt tapak kaki mewakili sistem dalaman bdn kita..itu yg tukang urut pnh bgtw dlu la ms sy berurut dlm pantang...sbb mcm makcik tu kata..klu org tak pndai urut mcm2 prkara mudarat blh brlaku kepada kita..