kandungan

Usia kandungan ke brp baru blh rasa gerakkan janin

11 Balas

Kalau kandungan pertama mmg agk lambat utk rasa puan..sekitar 18-20w mcm tu...kalau kandungan ke2 n seterusnya 16w dah boleh rasa...ada ibu2 yg lebih awl lg dah boleh rasa😊

Depends pd org..sy ari tu 18 ke 19 rasa halus2 je..masuk 20 cmtu dh rasa clear skit..pastu skg lg kuat terasa..dh 23w..

Anak pertama biasanya lmbat skit. Sye rse skit2 mse 19w. Skrang da 21w + makkn kuat rasa dia hihi

Saya dah 20w. Sampai sekarang takpernah rasa pape. Hm. Risau pulak rasa.

Depends. Saya 19w baru rasa. Ada sesetengah org 15w dah blh rasa baby kick

4y ago

Excited kan bila dah rasa tu😆

Paling awal 18 minggu dah boleh rasa, selalunya 20 minggu keatas.

Mcm saya 15weeks dh rasa bby gerak.. Alhamdulillah.. 😄

Depends pd orang sis.. Saya 18w da rasa😅

sy mula rasa gerakkan 16week

20wik n above 😉✌