Gerakkan janin

Biasa gerakan Janin boleh dirasai usia kandungan berapa week ya..??! #Firstmom

4 Balas

First baby 20weeks tp tu rasa mcm rama2 dlm perut je. Gerakan yg betul2 terasa 26weeks. Second baby now 11weeks belum rasa ppe org kata second biasa lg cepat

Sy 1st baby 20w, 2nd 16w. Yg 3rd skrg bru 10w+. Actually pergerakan pertama tu mcm kena jentik je cmtu😅

Saya yakin gerakan janin pada 24 minggu. Sebelum tu keliru samada angin ke gerakan janin

sy first baby 16weks