30 minggu rahim rasa sangat dibawah vagina

Usia kandungan dah masuk 30 minggu.. rahim rasa makin menurun.. rasa makin tekanan dkt bhgn vagina sampai susah nak jalan juga rasa sakit mcm nyilu bila bangun.. Siapa ada pengalaman yg sama?

2 Balas

sama sis.. lagi2 kalau tgh baring nak bpusing tu.. ya allah skitnyaa.. kat bawah tu pun ngilu2.. hri tu doc scan kpala baby kat bwah dh.. tp sya rsa mcm tk lama lg baby nak kluar.. 🥺 smoga dpermudhkn la urusan kita besalin sis.. btw sma 30 weeks

Ya sama. Kadang2 rase cucuk2 kt bawah tu. Asyik nak kencing aje

2y ago

Ya. Rasa baby nak keluar pun ada